Investeren in grond

Investeren in grond in Panama is een goede beslissing als het binnen uw beleggingsprofiel en financiële doelen past.

Wij bieden een aantal opties die allemaal een paar dingen in gemeen hebben.

  • uniek in aanpak
  • schitterende locatie
  • ecologisch heel verantwoord
  • betaalbaar
  • uw investering is veilig

Het 100-hectare Selva Santa Fe project gaat bestaan uit maximaal 57 kavels van gemiddeld 1.5  hectare (zie ook onze Engelse site).  Binnen elk kavel wordt een bouwplek gecreeerd van maximaal 1.000 m2. Dit zorgt ervoor dat uw privacy gewaarborgd blijft en we een ultra-lage impact hebben op de natuurlijke omgeving.

Op dit moment zoeken wij nog maximaal 5 investeerders die voor totaal (USD 250.000; USD 50.000 per investeerder) een 20% participatie willen nemen (=aandelen willen kopen) in het project voor de verdere ontwikkeling.  Dat is qua grondwaarde het equivalent van slechts  USD 1.25 t per m2!  Op onze Engelstalige website www.selvasantafe.com/about/investment-opportunity) kunt u hier meer over lezen.  Zodra deze participatie ronde afgesloten en het masterplan is afgerond gaan we puur kavels verkopen (maximaal 15 in de eerste fase).

U mag zelf bepalen of en wanneer u een huis wilt bouwen. U mag ook zelf bepalen hoe u uw huis wilt bouwen mits het  maar aan bepaalde ecologische ontwerpeisen voldoet.  Uiteraard helpen wij u graag met de bouw van uw huis maar u bent helemaal vrij in het kiezen van uw aannemer.

Voor het soort huizen waarvan wij denken dat ze perfect in onze visie passen kunt u hier een kijkje nemen: www.selvasantafe.com/pictures (onderaan de pagina).

Maar natuurlijk kunt u ook gewoon uw grond als investering aankopen en door verkopen zonder iets te bouwen.

Dus nog even voor de duidelijkheid: op dit moment verkopen wij nog geen kavels.  Deze moeten immers eerst nog gedefinieerd worden in het zogenaamde ‘masterplan’.  Hiervoor is ook een ‘environmental impact’ studie nodig.  Pas als dat gebeurd is kunnen en willen we aanbetalingen accepteren.  Als u nu dus in ons

Lees onze financiele-bijsluiter

project wilt investeren zou dat zijn als mede-ondernemer/aandeelhouder en deelt u mee in de winst als de kavels verkocht gaan worden.  Uiteraard kunt u dan zelf ook een kavel kopen.  Maar voorlopig zijn er eerst kosten waar u afhankelijk van uw aandeel in mee zou dragen.

En wij maken u ook graag attent op onze financiële bijsluiter volgens de eisen van de Autoriteit Financiële Markten.

Hierin worden de risico’s en kosten zichtbaar gemaakt zodat uw op basis van alle feiten uw investeringsbeslissing  kunt nemen.

Your Comment